PODPORUJEME PÉČI O KRAJINU TRADIČNÍ ÚDRŽBOU LUK A PASTVIN

Luhačovské Zálesí

Na přelomu roku jsme si pro Vás připravili novou verzi Novinek Luhačovského Zálesí. Pevně věříme, že tato podoba bude mít větší ohlas u veřejnosti a srozumitelněji předloží věrný stav aktivit, jimiž se zabýváme, a které dle našeho názoru stojí za zveřejnění.

Z původního konceptu regionálního zpravodaje jsme po zralé úvaze dospěli do myšlenky přetavit toto periodikum v atraktivní magazín, který minimálně jednou za rok podá veřejnosti celistvé informace o činnosti naší společnosti, o jejích aktivitách a projektech, které jsou realizovány v souladu s rozvojem našeho půvabného regionu – Luhačovského Zálesí.

Pro úvodní, nebo možná spíše „nulté“ číslo magazínu jsme zvolili koncept stručné, ale netradiční charakteristiky činností, kterými se dennodenně zabýváme. Některé z nich jsou pro nás větší prioritou s akcentem na dynamiku rozvoje a důležitosti pro region, některé spíše spojením práce a zábavy. Ale i o tom je přeci profesní svět. Pracovat s nasazením a s výsledky, ale zároveň i s chutí o seberealizaci.

Příjemné čtení!

Magazín