PODPORUJEME PÉČI O KRAJINU TRADIČNÍ ÚDRŽBOU LUK A PASTVIN

Luhačovské Zálesí

Luhačovické cyklostezky jsou skvělým místem pro cyklistické vyjížďky sportovních nadšenců i rekreačních jezdců. V sobotu 10. května si je můžete projet také se zkušeným průvodcem.

Malý lázeňský okruh bude i letos trasou, kterou se můžete vydat na CykloVýjezdu Resortu Luhačovice. Vyjížďka s průvodcem je druhým ročníkem akce, která spojuje poznávání okolí Luhačovic s příjemným sportovním zážitkem a doplňuje tak sportovní a volnočasovou nabídku hotelů Resortu Luhačovice. Stejně jako v loňském roce, povede i letos účastníky po luhačovických cyklostezkách Stanislav Duháň z cykloprodejny BIFU. Pro všechny, kteří se zajímají o novinky je tu také možnost otestovat nové kolo přímo z prodejny.

„Protože se kromě wellness a gastronomie zaměřujeme také na aktivní trávení volného času, je CykloVýjezd akcí, která má přiblížit možnosti sportovního vyžití v Luhačovicích a jejich okolí. Letos opět spolupracujeme s odborníky z BIFU, kteří trasy podrobně znají a dokážou účastníkům akce poradit s technikou nebo třeba s volbou trasy pro rodiny s dětmi,“ přibližuje náplň akce Lenka Blažková z Resortu Luhačovice.

Letošní CykloVýjezd proběhne v sobotu 10. 5. 2014 od 10:00. Trasa povede od cykloprodejny BIFU Malým lázeňským okruhem, celá akce bude končit na lázeňské kolonádě, kde ve stejný den probíhá Otevírání pramenů s bohatým kulturním programem.

http://www.luhacovskezalesi.cz/media/files/RL_cyklovyjezd_RGB.jpg